Reşat'ın 25. doğumgünü pastasını Ayşen Gürevin Karaytug'la beraber yaptık :) El yapımı ürünlerine de buradan göz atabilirsiniz.Ayşen sipariş üzerine inanılmaz yaratıcı ve lezzetli pastalar yapıyor zaten ben de zamanında kitaplar alıp efendim işte websitelerinden araştırıp edip kendi kendime bir şeyler yapıyordum evde fakat konu 20 kişilik ve kusursuz görünmesini isteyeceğim bir pasta yapmaya gelince konunun ustasına başvurdum :)O da iç malzemesinin hazırlanmasından şekerhamurunu nasıl pürüzsüz kaplayacağıma kadar her konuda bildiklerini benimle paylaştı.
Malzeme alışverişinden başlayarak işin her anı çok keyifli bu arada,bir de daha önceden polimer kilden de yaptığım minik tiplemelerin yenilebilir olması fikri çok hoşuma gitti :)
Fotograflarsa şöyle :
Nasil yani bu harika pastaya kimse yorum yazmamis mi??? Cok ayip etmisiz, harika olmus, bayildim, cok sirin...
ReplyDeleteSevgiler,
Asuman